Hamac clasic

Hamac pentru o persoana

L - hamac pentru o persoana

Având latimi de la 100 cm la 140 cm, aceste hamace ofera suficient confort unei persoane. Se pot folosi in gradini, pe terase sau chiar si intr-un apartament. Daca nu aveti copaci pentru agatarea hamacului puteti sa alegeti intre suportul metalic Sumo Silver si cel din lemn Apollo.
Hamac dublu

XL - hamac pentru 2 persoane

Aici veti gasi modelul Barbados, hamacul brazilian cel mai bine vandut. Intrati sa vedeti noile modele in culorile cafelei. Latimea de 150 cm va permite sa va lungiti pe diagonala asa cum fac brazilienii, pentru ca astfel spatele ramane drept, facand siesta si mai confortabila.

Hamac pentru intreaga familie

XXL - hamace pentru familie

In aceasta categorie gasim hamace braziliene cu o latime mai mare de 160 cm. Sunt cele mai bune si confortabile hamace pentru cei care vor sa imparta clipele de relaxare cu cei dragi.

Hamac cu bara

Hamac cu bara

De la luxosul Palacio la clasicul Tobago. Intrati sa vedeti modelul Aruba, tesut dintr-un amestec bumbac-poliester rezistent la intemperii. De asemenea, demn de remarcat este modelul Brasilia care prin latimea generoasa de 140 cm, devine la fel de confortabil ca un hamac fara bara.